Efter festen!

_MG_6257-Efter festen

Idag blir de en sån där svår bild som inte kommer att få många ”gillanden” här på bloggen men eftersom jag gillar den här stilen så hamnar den här i alla fall.

En ensam överkörd ros tillsammans med en fimp i rännstenen fotograferad idag vid Rosenbad. Jag har tonat ned alla färger utom just rosen som jag tvärt om förstärkt. Som jag skrev, en svår bild, antingen så tycker man om stilen eller så gör man de inte.

//Anders

14 tankar om “Efter festen!

    • Tack, jag gick fram och tillbaka några gånger och tittade innan jag bestämde mig för att försöka ta några kort. Var nog många som undra vad jag var för konstig typ som kröp omkring på gatan med en kamera 😉

      • Ibland får man bjuda på omgivningen på konstigheter och märkligt beteende, men stänga av vad folk tycker. Bättre en kamera i handen än ett järnrör.

      • Rätt. Hittar jag bara något intressant så kopplar jag bort omgivningen och kryper runt och letar spännande vinklar, de är ofta jag kommer hem med fläckar både här och där efter att ha krupit runt och letat efter bästa vinkeln.

  1. Ping: Drops! | Tankar och foto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: