Svartvit frost.

_MG_6329-Frostigt svartvitt

Alltså de är helt hopplöst, jag kan bara inte låta bli att fotografera, redigera och lägga upp bilder på bloggen när jag är ledig. De här frostiga vassstrået fotograferade jag idag på Lillsjön i Kungsängen. Och jag lovar de var inte alls meningen att den skulle redigeras o läggas ut på bloggen idag, de var bara minneskortet som skulle tömmas. Sen var de bara bildgenmgången och betygsättning/kassering i Lightroom och inget mera som skulle göras. Hur som helst, de här är resultatet, att den blev svartvit beror på att jag provade lite olika förinställningar i Silver Efex Pro 2 och tyckte om resultatet jag såg på skärmen, hård kontrast skarp tror jag de var. Den här bilden tror jag kan passa i en idé jag har om glasskivor och möbler, behöver fundera hur jag ska gå vidare med den idén…

//Anders

3 tankar om “Svartvit frost.

  1. Undrar vart jag skrivit min kommentar?
    Jag gillar den vita halvmånen i bilden som återkommer lite mindre på den övre delen och sen lite större i den nedersta delen.
    Etsade glasmöbler? Kan bli jättesnyggt!

    • Tack. Jag har en del säkert jättekonstiga idéer, ska hitta rätt person att bolla dom med bara. Vill inte prata med någon större möbeltillverkare som ”lånar” min idé. Har ett i Skåne som är på rätt nivå och som verkar seriösa, vi får se hur de utvecklar sig. Ska göra en prototyp så jag har något att visa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: