Avkoppling.

_MG_6332-Avkoppling

Avkoppling både på fritiden och redigeringsmässigt för mig. De har inte hänt något på bloggen på några dagar som ni kanske märkt och de beror på läxan vi fick på redigeringskursen i måndags. Vi ska försöka få 2 helt olika bilder, ljusmässigt, känslomässigt och fototekniskt olika, att passa i temat familj i en fotobok. Intressant men väldigt krävande så den här bilden har jag haft som ”avkoppling” när jag behövt vila ögon och hjärna från den uppgiften. Den här och en bild till kanske jag ska tillägga men den kan jag tyvärr inte lägga ut här för de är inte min bild utan den är en del av läxan. Ni som kikat på min Facebook sida fick en liten liten tjuvkik på ett utsnitt från den bilden i veckan, en väldigt annorlunda redigering eller snarare ett sätt att prova olika effekter i Photoshop.

//Anders

En tanke på “Avkoppling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: