Reflektioner.

_MG_6420-Redigera reflektioner

Naturen är fantastisk, dom här vackra istapparna med speglingen i vattnet hittade jag under en brygga. Eller om de är årets tomtetillverkning som redan startat, tittar du från vänster till höger så blir istappen mer och mer tomteformad.

De blev nästan både en tappad kamera och ett ofrivilligt bad men jag fick dom bilder jag ville ha! De finns många fotografer som är fantastiskt duktiga på natur och landskap men jag håller mig till mina små obetydliga och konstiga motiv även om de bara är jag som ser något vackert i bilden. Jag vet att de här inte är ett ”riktigt” stilleben men jag kallar de så ändå för de är nog de närmaste jag kommer något stilmässigt om de ska placeras i någon kategori.

//Anders

4 tankar om “Reflektioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: