Väntans tider.

_MG_6455-Väntan

En bild från dagens vandring i ett kallt men vackert vinterlandskap vid en av mina favoritplatser, Rosersbergs slott. De blev inte så många bilder tagna idag, inte för att de saknades motiv utan för att jag var för för dåligt klädd med tanke på kylan, speciellt händerna är svåra när de ska fotograferas. Hittade den här grenen i lätt motljus vackert inklädd i iskristaller, tyvärr så har nog storleken en betydelse här för de syns inte mycket av de ljusspel och glitter som är i kristallerna.

Jag redigerade ett annat foto från början som än bättre passade in i både min och naturens längtan till vår och varmare tider men i de här formatet som är på bloggen så syntes inte den fina iskristallstrukturen under knoppen på grenen utan de blev mest en vit massa under en röd knopp så de var en bild som behövde storleken för att fungera och passade tyvärr inte här.

Jag har även gjort mina sista redigeringar till kursen jag går på Fotografiska, sista kurstillfället är på måndag men då kan jag inte vara med, tyvärr men eftersom de är så kul att redigera så gjorde jag veckans läxa ändå. Jag hoppas att jag får någon respons på bilderna jag skickade in. Bra kurs hur som helst och jag kommer att försöka gå flera om dom passar in med jobbet och resorna.

//Anders

2 tankar om “Väntans tider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: