Färger.

_MG_6479-Färger

Blev en sån där redigerings urspårning i helgen igen, 6 bilder till kursen och 2 hit (ok 4 här men 2 av dom var till kursen),  nåja nu dröjer de nog några dagar igen. En bild till från igår och Rosersbergs slott. Försökte få fokus på de röda men de var inte lätt när jag frös och busken rörde sig i den svaga vinden men den blev rätt ok ändå.

Hade kameran med idag också när jag åkte in till Stockholm men de enda jag gjorde var att gå omkring och njuta av solskenet. De kändes som att de var länge sedan och jag behövde de idag så kameran fick ligga kvar i ryggsäcken och vila.

//Anders

5 tankar om “Färger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: