Kraftöverföring.

_MG_3186-Svartvitt ingrepp

Jag tycker att jag borde lärt mig vid de här laget att inte lägga upp bilder med massor av rött som jag gjorde igår men inte då. De fungerar bra på redigeringsdatorn där jag har riktig skärm men på laptopen så ser de bara hemskt ut!

Nåja idag blir de inga problem med de för den här bilden går helt i gråskalor. Jag kände bara för att göra en svartvit ”ruffig och rå” bild idag och hittade den här som jag tagit på ett par slitna kugghjul i en gammal lyftkran på en båtklubb. De blev ett experiment i Silver Efex Pro hur långt och hur grovt jag kunde komma, de är bra att prova gränser ibland.

Ska säga också att jag har en helt annan bild i huvudet, jag passerade en butik som säljer fotografier, mest för heminredning tror jag, och där hade dom en bild som jag tyckte var riktigt riktigt läcker. Inte för att jag tänker kopiera den rakt av utan bilden jag fick i huvudet är min tolkning och utveckling av bildidén kan vi säga. De kanske är dumt att gå ut med de på bloggen så här för risken är att jag inte kommer i mål med den men om man inte utmanar sig själv så utvecklas man inte heller. Jag har redan en lösning på delar av problemen men den biten var ganska enkel, de svåra blir att inte få kameran eller fotografen att synas, bilden bygger på speglingar!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: