Konstverk.

_MG_6535-Naturens konstverk

De är fantastiskt vad naturen själv skapar, de här konstverket hittade jag i isen på Lillsjön idag när jag var ute och njöt av solskenet. Jag vet inte vad de är men något har blandat sig med vattnet när de töade i veckan och sedan frusit in i isen när de blev kallare igen. Får kalla de för försvinnande konst. Vackert tycker jag att de är hur som helst.

//Anders

8 tankar om “Konstverk.

 1. Innan jag läste texten trodde det var en blyertsteckning om en jurta eller en tipi, där röken stiger mot himlen genom hålet jurtor har på mitten.
  Så det är ismålning?! Snyggt. Det är helt kart bra att ha ögonen med sig när man är ute och går.

  • Kan säga att jag blev ganska uttittad av barnfamiljer och skridskoåkare när jag kröp omkring på knä och fotograferade smutsfläcken i isen 😉 De är tur att jag varken bryr mig om eller märker vanligt folks reaktioner när jag hittar ett motiv 🙂

  • Tack, Den var lite blekare innan jag ökade kontrasten, vet inte vad de är men de var flera liknande fläckar i isen just där, mera utsmetade och suddigare.

 2. Visst är naturen den bästa konstnären och så gäller det att ha ögonen med sig, håller helt med Antonia!
  Ett abstrakt och absolut unikt konstverk, helt i min smak! Gillas!
  Margi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: