Frozen in time.

_MG_6530-Frozen

Ett foto till från promenaden på Lillsjön igår, jag hade hoppats hinna med en kamerapromenad i de härliga vädret idag också men jobbet tog längre tid än jag räknat med. Jag hoppas däremot på att ni andra passade på att vara ute och njuta av en , för mig i alla fall, efterlängtad sol. De är härligt nu när man känner att den börjar värma även när de är kallt som i förmiddags.

//Anders

2 tankar om “Frozen in time.

  1. Snyggt.
    Jag begriper inte varför jag inte hittar de infrusna objekten. Okej, har väl inte varit tillräckligt observant 😉 Måste ta mig i kragen. Tjusig bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: