Grått ute.

_MG_7125-Grå dagar

De har varit både brist på tid och inspiration den senaste veckan som gjort att de inte hänt något på bloggen. De blev visserligen 2 långa promenader på Mälaren, på banan till Vikingarännet, men de var efter arbetet så ljuset var lite dåligt. De är en märklig känsla att promenera på isen och kul att se landskapet i närområdet från en ny vinkel, de är även lite annorlunda mot att vara ute med båt på samma ställe på sommaren i ljuset med all grönska i naturen som de är då.

De här fotot är alltså inte färskt utan en gammal bild från Sigtuna. De är däremot liknande väder och samma längtan hos fotografen efter sol och värme istället för den här icke årstiden vi har nu. Grå, grå, grå är en ganska bra sammanfattning av vädret senaste veckan, veckorna.

//Anders

2 tankar om “Grått ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: