IKEA.

Har haft en idé att använda några av mina fotografier på ett kanske inte nytt sätt men jag har inte sett de förut på något möbelvaruhus iallafall. Och idag på IKEA så föll första pusselbiten på plats, en färdig stomme, visserligen massproducerad men därför också billig. De är väl de som är bra design, ta något billigt och göra till något unikt. Nu ska jag bara få tag på en glasmästare och någon som kan ordna själva trycket, till ett bra pris dessutom.

Nu är de här en idé jag har så de är inte säkert att någon annan kommer att tycka om den men jag ska göra ett försök ändå, får väl börja med ett exemplar till mig själv för att se hur de ser ut i verkligheten. Fungerar de och även andra tycker om vad dom ser så får jag gå vidare. Men de ska inte bli en massprodukt i såna fall utan kanske 10 ex av varje, lite beror ju på priset jag får betala för de jag behöver hjälp med, kostar de lika mycket att trycka 10 som 50 eller fler exemplar så blir de större serier,. Eller så blir de lite dyrare men exklusivare.

Nåja de är en bit kvar än så länge men idén har jag och första biten i pusslet och de är ett bra steg närmare målet.

//Anders

4 tankar om “IKEA.

    • Tack, vart efter de händer något så blir de lite inlägg på bloggen. De är inget världsunikt utan bara en idé jag haft ett tag och som sagt de kanske ser för hemskt ut men om jag inte provar så vet jag inte 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: