Bildbevis!

_MG_6594-Bildbevis 1

Dagens scoop. även blommorna börjar tröttna på vintern! Dom här snödropparna hittade jag idag, 2013 02 23, vid Stockholms stadshus. En ren slump eftersom jag egentligen åkte in för att kolla av mina ”hemliga” platser där blommorna brukar komma tidigt och jag hade inte förväntat mig att hitta några med tanke på vädret senaste tiden. Nu är jag säkert inte först med vårblommor och definitivt inte först med vårtecken,  Antonia var en vecka snabbare än vad jag var!

Blev förövrigt en 2 timmars promenad där jag mest gick omkring och myste över att få se och känna värmen från solen, de känns som de var väldigt länge sedan! De kommer kanske någon mer vårbild på bloggen vi får se om jag kan hålla mig inne vid datorn eller om jag går ut en sväng till och njuter lite till!

//Anders

 

12 tankar om “Bildbevis!

  1. DET är verkligen vårtecken. En riktig vårblomma.
    Och det var så hääääääääääääääär nära att jag också skulle gå den vägen i morse. Men en massiv huvudvärk satte stop för det.( det är bra nu)
    Tack för länken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: