Oinspirerad.

_MG_5534-Oväder

Tänkte lägga upp någon helt fantastisk och underbar bild på bloggen men de enda jag kände när jag öppnade Lightroom och började titta i bildarkivet nu på morgonen var att inspirationen saknades. Jag vill inte titta på gamla bilder jag vill ha någon nytagen bild med känsla av vår eller åtminstone en föraning av vår. En sådan kan bli svår att ordna med tanke på att de kom lite mera snö, igen. Visserligen så börjar fåglarna komma igång nu men hittills har jag inte lyckats fotografera fågelsång!

//Anders

4 tankar om “Oinspirerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: