Ensam.

dagens bild 090706-6110-Åkervädd

Den här bilden är inte en kombination av en svartvit och en färgbild däremot är de två bilder sammanslagna, den ena mörk och underexponerad och den andra med bättre exponering. Lyckligtvis så använde jag stativ och de var en dag med väldigt lite vind så jag kunde enkelt lägga blomman på den underexponerade bilden för att lyfta fram den ordentligt. Om jag inte läst fel så är de en växt av arten Åkervädd.

//Anders

5 tankar om “Ensam.

  1. Är det här återigen ett vårtecken?
    I så fall blir jag tokig, eller lite mer än vanligt.
    Jag hittar inga vårtecken i Örebro.
    Har knallat omkring i buskarna men inget hittat 😉

    • Nej då de är inte ett vårtecken, de är en gammal bild från 2009. Gick en 2 timmars promenad genom Stockholm idag och hittade inte några riktiga vårtecken jag heller. Visst de finns enstaka snödroppar på en del platser jag lärt mig är tidiga, hörn vid husvägg med sol hela dagen platser, men annars idag så var de bara kallt och de mesta täckt av en isskorpa! Är uppriktigt trött på vinter och kyla nu både jobb och fritidsmässigt 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: