Avbildning.

_MG_6698 Avbildning

De blir en liten bild till idag här på bloggen. En, ja vad ska jag kalla den? Hittade en träkonstruktion på en halvö idag och fastnade för skuggan som blev av grenen med lövet på de gamla virket. Jag gjorde den i färg först och var rätt nöjd men kände att jag inte riktigt fick den känslan jag ville ha så jag provade att göra den svartvit och ganska rå i tonen bara som en jämförelse. Nu har jag suttit här med en mugg kaffe och växlat fram och tillbaka mellan färg och svartvitt ett bra tag, kaffet har svalnat, och jag tycker om båda bilderna men den svartvita tycker jag trots allt lyfter någon procent över färgvarianten så de blev den som fick komma ut på bloggen.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: