Soldyrkare.

_MG_6799-Soldyrkare!

En typisk bild för mig kan vi nog vara överens om, en liten och obetydlig sak eller som här växt som alla andra går förbi efter en snabb blick. De här gräset eller om de är vass hittade jag när jag gick och njöt av solen på Mälaren här utanför Kungsängen idag. En typisk obetydlig och oansenlig bild tagen av mig alltså,

Kan säga att som de lät om isen idag så blir de här nog min sista vårvinterpromenad, de känns inte helt tryggt när man är mitt på fjärden och de brakar o knastrar i isen trots att jag vet att den är flera decimeter.

//Anders

2 tankar om “Soldyrkare.

    • Jag går absolut inte ut på isen innan jag är riktigt säker, jag brukar fråga mina fiskeälskande arbetskamrater som är ute hur tjock isen är ;-
      Men i lördags när jag var ute och solen hade legat på några timmar så lät de så mycket att jag föredrog att gå upp på land, är inte sugen på isbad med kamera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: