Soldyrkare 2

_MG_6723-Soldyrkare 2

3 tankar om “Soldyrkare 2

  1. Gillas skarp! Dina minimalistiska foton jämfört med mina galna utsvävningar är så bra. Älskar dina svart/vita!
    Önskar dig en kommande fin helg, med härliga fotostunder!

    • Tack.
      Jag önskar jag kunde få till lika fantastiska bilder som du men jag vet inte om jag någonsin kommer att lyckas, jag brukar fastna vid någon liten växt eller sak, som här lite vass mot himlen. Men de är väl de som är fantastiskt med fotograferandet, är man 10 fotografer som fotograferar samma motiv så blir de 10 olika bilder/tolkningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: