Avbildning.

_MG_6854-Avbildning

Hade egentligen tänkt mig en annan bild men så hittade jag en artikel om ett sätt att redigera som jag inte provat som jag tror passar men då är de de där med att lära sig nya saker och de gör jag bäst i lugn och ro så bilden kanske dyker upp här men inte just nu.

De blev en bild från Nya Djurgårdsvarvet istället, en liten järnögla fastsatt i berget. De är bra ljus att fotografera skuggor med nu, skulle kanske lagt fokus på berget istället för öglan men de är bara en anledning att koma tillbaka och försöka på nytt.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: