Hantverk.

_MG_7008-Hantverk

Var vid Steninge slott och tittade idag eftersom jag fått frågan om jag kan ta några bilder på en möhippa i maj. Då jag har aldrig varit där tidigare så jag kände att de kan vara rätt bra att åtminstone hitta dit och ha sett området innan de är dags att fotografera. Väldigt vacker slottspark och en del intressanta miljöer som kan fungera som bakgrund för eventuella porträtt, inte så mycket grönska och blommor ännu men nu vet jag iallafall lite om området. De är som sagt gott om intressanta miljöer i området men mycket är skyltat privat område och jag respekterar såna skyltar för de mesta.

Den här gamla säckkärran hittade jag vid vad jag tror är gamla industrilokaler en bit från slottet och eftersom jag som ni redan vet är svag för gammalt hantverk så blev den självklart fotograferad. Nu ska jag bara ta några bilder på möhippan för att hjälpa en kompis, jag är ingen bröllopsfotograf och de här är inte den traditionella platsen för ett bröllopsfoto men jag skulle definitivt försökt få ta åtminstone ett foto vid dom här lokalerna. Kontrasten mellan brudparet och den slitna ruffiga miljön tror (vet) jag skulle bli helt jäkla underbar.

//Anders

3 tankar om “Hantverk.

  1. Ping: Konstiga bilder | Tankar och foto

  2. Tack, något rätt har jag väl gjort när jag får frågan. Ska försöka ha kul och hoppas att dom glömmer mig o kameran så de blir lite spontana bilder också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: