Konstiga bilder

_MG_7032-Konstiga bilder 1

Idag blev de ett riktigt konstigt foto på, ja vad är de här egentligen? De jag är säker på att de är nog inte ofta som någon avsiktligt fotograferar de här. Jag fick i alla fall mycket frågande blickar från dom som passerade mig när jag stod på knä och försökte hitta rätt vinkel o avstånd.

De jag kan säga är att de är fotograferat när jag var vid Steninge Slott och rekade inför fotograferingen på möhippan. Och nej jag kommer inte att tvinga bruden att krypa omkring här för att få ett intressant och konstnärligt foto. Hon kommer däremot mest troligt att använda en sån här vilket för oss tillbaka till grundfrågan, vad är de här?

//Anders

6 tankar om “Konstiga bilder

  1. Ok här kommer avslöjandet, de är leden på benen till ett trädgårdsbord! Rutmönstret kommer av solen som skiner genom rutorna i bordsskivan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: