Låg aktivitet.

Hej.

Jag finns fortfarande fast de kanske inte verkar så här på bloggen. De har varit ganska mycket annat ett tag nu, resor, jobb, skriva CV som tagit tid så tyvärr har kameran mest bott i ryggsäcken.

Laptopen har inte fått följa med när jag varit borta på jobb heller eftersom den blivit så väldigt kraschbenägen efter den senaste uppdateringen Windows tillhandahöll. Nu gjorde jag ett tappert försök att köpa en Mac bok pro igår på dom stora elektronikkedjorna men jag misslyckades, igen! Du ska som kund där inte vara påläst och veta vad du vill ha, du ska som kund acceptera den vara som försäljaren har provision på, du ska som kund inte ifrågasätta att priset inte överensstämmer med priset på hemsidan, du ska som kund acceptera alla tilläggsförsäkringar och tillbehör som försäljaren vill att du ska köpa och du ska som kund ha en ängels tålamod för att överhuvudtaget hitta en försäljare som kan något om varorna som säljs.

Jag är inte en sådan kund så ni förstår hur de gick 😉 Ska göra ett nytt försök idag på någon lite mindre butik som säljer enbart sådant som jag är ute efter att köpa. De blir visserligen någon/några kronor dyrare än lockpriset i annonserna från dom stora elektronikkedjorna men personal som kan sin sak och är trevliga kostar så de får de vara värt. De kommer att dröja länge innan jag sätter min fot i något av varuhusen som elektronikkedjorna har.

Sen har jag en förhoppning om att faktiskt få upp kameran ur ryggsäcken och ta några bilder under helgen också. De börjar se trevligt ut i naturen nu, de blir troligen ingen stadsvandring i Stockholm eftersom tågtrafiken är inställd på den här sidan stan hela helgen. Behöver även fylla på månadskortet men de får vänta tills jag är färdig rest i jobbet. Visst nu går de att använda accesskortet även för enstaka resor men maken till krångel var de länge sedan jag såg, försökte läsa och förstå textmassan på SL:s hemsida men de enda jag kunde få fram var att inte blir de många resor för mig med 4 zoner innan de lönar sig med månadskort!

//Anders

4 tankar om “Låg aktivitet.

  1. Ja, ibland blir det lite stressigt för man har ju mycket att görahela tiden….men, du får säkert lite tid över snart och som du säger så börjar det hända en hel del i naturen och framför allt så fryser man kanske inte ihjäl när man skall ut och fota en stund!!! 🙂

  2. Bojkotta acceskortet…en djävulsk påfund.
    Man ska nu bli kontrollerad i allt. Tydligen har de tappat nu många resenärer. Tyvärr så finns inte andra möjligheter. Sen kan de också höja priset utan att man märker det. Precis som med frimärken.

  3. Varför inte MacBook Air? Har du provat affär typ Macoteket, Machuset eller Macsupport? Varuhus som säljer elektronik ”hatar” jag, så jag tror jag förstår din upplevelse. Lycka till med köpet! Jag är nyfiken på hur det går/gick!

  4. Jag fick tag på en MacBook Pro 13,3, visst inget fel med en Air heller och jag fick ju inte de senaste heller men de går att uppgradera med mer minne o snabbare hårddisk om jag vill i den här modellen så därför en Pro utan Retinaskärm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: