Fukt.

_MG_7699-Fukt

Något enkelt och obetydligt som jag fotograferade i morse. En droppe på ett blad. Hade svårt att hitta ett namn på bilden, jag ville inte kalla den vattendroppe på blad för de styr vad ni ser så de fick helt fantasilöst bli fukt istället. Då får ni titta efter innan ni konstaterar att de bara är en vattendroppe på bladet till ett grässtrå!

Jag var paparazzi på en möhippa förra helgen och ville egentligen lägga upp en bild därifrån men de är publiceringsförbud på dom fotona till efter bröllopet som är nästa helg så tidigast då kan de dyka upp något därifrån. Kanske inte så spännande de heller utan mera att jag själv tycker att jag fick till en bra svartvit highkey porträttbild på bruden som jag gärna delar för att se vad ni tycker. Men som skrivet de blir i såna fall efter bröllopet och om jag får tillstånd att lägga upp den på bloggen.

//Anders

En tanke på “Fukt.

  1. Det är så fascinerande att se dina foton, man kommer så nära ”skönheten”. Inte ens ett vanligt öga, tror jag, kan komma så nära detta vackra. Det är inte dumt med en bra kamera 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: