Kantstött.

_MG_7932-Kantstött

En blommande Ängsnäva fotograferade vid Arlanda, inget märkvärdigt i sig men ändå ett rätt typiskt motiv av mig! Inte bara att de är en blomma utan även att den är inte perfekt och oskadad, tvärt om så är den skadad av insekter och ser lite luggsliten ut. Men som ni som tittat på mina bilder i bloggen förut redan sett så tycker jag om saker som har patina, de är helt enkelt lite vackrare i mina ögon om de syns att de varit med ett tag. Nu kan även jag tycka att en perfekt blomma i perfekt belysning med perfekt skärpa är vacker och underbar men sånt är ni andra redan så duktiga på.

//Anders

 

3 tankar om “Kantstött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: