Centaurea dealbata

_MG_8026-Centaurea dealbata

Idag så hade jag ett ärende till Uppsala och eftersom min semester började i fredags eller om den börjar i morgon, nåja jag var ledig hur som helst idag så passade jag på att leka turist när jag ändå var där i det strålande vädret.

Jag hade tänkt mig dom vanliga turistfällorna, Domkyrkan och Linnés trädgård men den ena hade inte öppnat och de var högmässa i den andra så istället blev det Botaniska trädgården som i mina ögon och med min förväntan var lite av en besvikelse. Nu kanske de inte är meningen att en botanisk trädgård ska drunkna i blommor och de har ingen av dom jag besökt gjort men lite mera blomprakt tycker jag att de ska vara både i Uppsala och Lund, som sagt jag har nog lite för höga förväntningar.

Jag hittade trots allt en del vackra blommor att fotografera bland annat den här Strävklinten och några till så ni kan förvänta er att de dyker upp mera blommor här på bloggen Blommor är ett av mina favoritmotiv trots allt.

//Anders

En tanke på “Centaurea dealbata

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: