Botaniska Uppsala.

_MG_8018-Botaniska Uppsala

Precis som jag hotade med igår så kommer de mer bilder på blommor från Botaniska trädgården i Uppsala. Jag hade tänkt att använda de latinska namnet på den här också, jag fotade skyltarna med namnen som stod vid blommorna men… Den här var felskyltad, de är inte den arten som stod på skylten såg jag när jag Googlade på namnet.

//Anders

En tanke på “Botaniska Uppsala.

  1. Linnés döttrar har du fotat så vackert. Om man i Uppsala inte kan skylta den blomman rätt, är det nåt fel som är tokigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: