Sagor.

_MG_8218-Sagofigur

Jag vet inte om jag har så speciellt mycket fantasi men de där med att hitta former i naturen som sätter fantasin i rörelse tycker jag inte är svårt. Den här stubben står vid ett motionsspår här i Kungsängen och jag har nog passerat här flera gånger tidigare men idag med vädret vi hade så blev den en, kan inte skriva förstenad utan mer en rovfågel som blivit ett träd. Lång hals och kraftig näbb med mossan som fjädrar.

Man kan tänka sig förr i tiden när de handlade om att promenera genom skog och mark alla tider på dygnet i alla väder om dom skulle någonstans att de dök upp både tomtar o troll i markerna. De är bara att titta på John Bauers målningar så ser man att fantasin lätt kan skena iväg lite.

//Anders

2 tankar om “Sagor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: