Roadtrip!

_MG_8288-Skagshamn

De blev en weekendresa till Höga Kusten. Jag var lite nyfiken på området eftersom jag aldrig varit där och jag blev inte besviken. Nu är inte jag någon landskapsfotograf och de var mitt första besök så mestadels åkte jag bara runt på olika sevärda platser enligt turistbroschyren. de brukar ta lite tid att hitta favoritplatser och tider innan de blir bra bilder.

De här är ett fotografi från Skagshamn i skärgården utanför Örnsköldsvik. Sol, klippor och hav, en riktig västkustsk bild tagen på ostkusten. De här var ett besök som gav mersmak, ett helt fantastiskt kustlandskap med vikar och berg.

//Anders.

3 tankar om “Roadtrip!

  1. Snyggt blid blev det. Måste vara ett vackert område Höga kusten. 🙂

    ( jag är ingen språkfascist, då mitt modersmål är ju inte svenska. Men du förvirrar mina kunskaper :). Jag börjar äntligen lära mig skillnaden mellan de och dem och det är inte enkelt när bägge låter ju likadant och så ska du nu lansera de istället för det!!! ?
    Jag vet att när det dyker upp på ett ställe så kommer det på flera sen. Som löpeld som sprider sig. Och om hundra år blir svenskan som danskan där de snart inte förstår varandra i talspråk längre. 😉
    Detta var bara off record, så du får radera det om du vill. 🙂 Inget påhopp utan bara en observation )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: