Backlight again!

Backlight again!

Ikväll blev de en bild till bloggen igen, jag har inte varit så aktiv på sistone. De är inte för att jag tappat intresset utan för att de är en intensiv period med mycket resor i jobbet just nu samtidigt som jag försöker hitta något nytt, helst på Gotland, med allt vad de innebär med att hålla olika sidor uppdaterade.

Den här blomman hittade jag i Kalmar snyggt upplyst av morgonsolen från baksidan, de var en sån där bild jag bara var tvungen att ta. Kritik då? Jo jag borde naturligtvis ha använt en upplättningsblixt eller ljus för att lätta upp lite av skuggningen men jag hade inget med mig som jag kunde använda så de blev inte bättre än så här!

Jag får även tacka er alla som varit in och tittat och gillat på bloggen tyvärr så har jag inte varit så aktiv med att titta och gilla era bloggar som jag borde varit men jag lovar att bättra mig!

//Anders

5 tankar om “Backlight again!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: