More pearls.

_MG_9108-Redigera More pearls

Den här bilden hör egentligen ihop med mitt förra inlägg på bloggen, pearls. Jag redigerade och gjorde ett utkast klart förra helgen innan tjänsteresan i veckan. Hotell är inte så kul när man är ute på jobb så jag tänkte att de här kunde vara en lämplig kvällsuppgift att lägga upp den på bloggen och skriva någon bra text. Nu var tyvärr nätverket på rummet väldigt svajigt med låg kapacitet så de blev bara lite vanligt kvällssurfande på lite sociala nätverk innan jag hamnade på sängen framför tv:n. Men då får jag väl lägga upp den på bloggen ikväll istället då.

Samma ställe och tid som förra bilden men den här fick behålla färgen. Jag har tänkt att jag skulle försöka hitta något mer än natur och växter att fotografera, de skulle vara bra att ha något annat nu när de mesta är mörkt och grått men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på bara.

//Anders

 

En tanke på “More pearls.

 1. Har valt ut dig för att prata om ett speciellt fenomen, som jag upplever bland de bloggare, som jag har kontakt med.
  De flesta presenterar ett underbart vackert och orginellt foto med ett speciellt motiv – till detta kommer det något eller några ord, som tjänar som en förklaring eller beskriver fotografens känsloupplevelse.
  Mina reaktioner blir då ofta ”bara” – jag gillar. Det är svårt att göra något mera…
  Jag, med några få andra (av dem jag hittills haft kontakt med), presenterar texter, ganska långa med någon sorts budskap – till detta kan det, men inte alltid, följa ett ”illustrerande” foto.
  Mina reaktion blir då ofta – ganska långa kommentarer som då alltid besvaras och kanske besvaras av mig igen.
  Dessa kommentarsutbyten ger mig stort utbyte av bloggandet.
  Hur är dina upplevelser av de bloggare, som du har kontakt med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: