Crystals

_MG_9002-Crystals

Efter 2 bilder med pärlor så tycker jag de är dags för lite kristaller. Frostig knopp på någon växt, troligen ogräs men vacker ändå. Den här började jag redigera i färg men den ville vara svartvit upptäckte jag efter en stund. Provade att göra den lite åt high key hållet med ljus vinjettering, lägger jag på en vinjettering så är den oftast ljus så de är inte konstigt för mig även om de är modernare med mörk.

//Anders

4 tankar om “Crystals

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: