Röd.

_MG_7983-Röd

De har inte ens kommit någon snö ännu här i Kungsängen men jag längtar redan till sommaren. Känns som ljuset inte riktigt räcker till så här års, de är mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag går därifrån. Men de är inte många dagar innan de vänder och blir ljusare igen, midvintersolståndet är inte långt borta. Sen går de fort, i januari så är de nästan 30 minuter i veckan som dagarna blir ljusare.

//Anders

2 tankar om “Röd.

  1. Det var den, intensivt röd och vacker. Men vad gäller mörkret så tänkte jag just att november inte var så mörk som den ofta kan vara, det har varit gott om soliga dagar, så månaden bara slank iväg. Kommer det ingen snö så kan kanske december bli en mörk månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: