Broken!

_MG_9398 Broken

Blir en bild till från Gotland närmare bestämt från Kettelviks Stenmuseum inte långt från Hoburgen. En gammal trasig handvevad lyftkran som använts att lyfta blocken ur stenbrottet.Jag fotograferade några hela lyftkranar också men… jag tycker de är mer känsla i den här bilden helt enkelt.

Har lite mer bilder från resan som inte är redigerade än så risken är att ni får mera bilder från Gotland utanför turistsäsongen. Jag trivs där alla tider på året och skulle mer än gärna tillbringa mer tid där. Visst kan de verka trist och ödsligt så här års men jag älskar naturen och närheten till havet och vill man knuffas o trängas med en massa människor så ligger Stockholm inte mer än 45 minuter eller 3,5 timmar bort med flyg respektive färja. Jag vet även var jag skulle vilja bo på ön så de får vara ett mål att jobba mot!

//Anders

En tanke på “Broken!

  1. Ping: Gears. | Tankar och foto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: