Kronvalls fiskeläge.

_MG_9487-Windy day

Jo jag vet, ni börjar tröttna på mina Gotlandsbilder men några till kommer de att bli. Den här gamla ekan ligger uppdragen på stranden i Kronvalls fiskeläge på Ekstakusten. Jag tror den har varit med på någon bild förut. Jag provade lite olika vinklar bland annat med Lilla Karlsö i bakgrunden men de var den här jag fastnade för. Lite strand i förgrunden, himmel (rätt trist) i bakgrunden, havet i mitten med ekan som blickfång. Jag tyckte de blev för rörigt annars, var ute efter en ren och enkel bild. Och jag kan säga att de är rätt stor skillnad från originalbilden, jag har inte klippt o klistrat utan allt som fanns på fotot från början är kvar förutom ett par dammfläckar.

//Anders

4 tankar om “Kronvalls fiskeläge.

  1. These seaside shots are great… Reminds me of the Pacific Northwest in the States, and then like the photo above ~ makes me think of my favorite book ‘Old Man and the Sea’ and Santiago. Great shot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: