Pale.

_MG_9838-Pale

De här är vinter för mig, en ganska färg och händelselös årstid. Visst kan de vara vackert men jag saknar livet, färgerna och energin i naturen. Men de är väl så att både jag och växtligheten behöver lite vila ibland för att ladda inför våren som kommer närmare för varje dag.

Idag är de inte Gotland som står för motivet utan en av mina andra favoritplatser att ströva runt på, Rosersbergs Slottspark. Inte riktigt lika vacker natur och Mälaren bjuder inte på lika stora vyer som Östersjön men jag har tyvärr inte hittat allt jag behöver för att bli permanent Gotlänning än, så då är de här det näst bästa.

//Anders

3 tankar om “Pale.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: