Abandoned 2.

_MG_9522-2 abandoned 2

De här blir nog den sista bilden, kanske, från Gotlandsresan jag gjorde julen 2013. En gammal ärrad övergiven fiskebåt vid Tomtbods fiskeläge. Som ni kanske har märkt så har jag svårt att låta bli dom här motiven, jag tycker de är vackert med gamla saker där slitage och ålder syns. Jag fick krypa ner en hel del när jag fotograferade för bakom den här båten så ligger de en modern och säkert väl fungerande vit och orange plastbåt och den passade inte riktigt in i den stämning/känsla jag ville ha i bilden. Sen för att få fram de jag ville så har jag använt lite olika tekniker vid redigeringen fast dom tar jag inte upp här så vill ni veta mer om dom så får ni fråga.

//Anders

2 tankar om “Abandoned 2.

 1. (¯`v´¯)¤
  .`•.¸.•´
  ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
  (`’·.Happy¸.·’´)
  (`’·.Valentine!¸.·’´)
  ¸.·*)*¸.·´¨)*´¨)¸.·*¨)
  (¸.·(¸.·´ .·´¸¸.·´*´¨)Love Nicki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: