Sunday morning.

_MG_8242-Sunday morning

De var ett tag sedan jag lade upp något å bloggen, skyller på jobb och väder. Kameran har varit med ute men vinter är inte min starkaste gren om jag säger så så, de har helt enkelt inte blivit något fotograferat. De började kännas som de var länge sedan jag redigerade något så bra för att inte glömma bort allt så fick de bli redigering av en gammal bild nu på morgonen. Inget avancerat, bara en ros. Försökte få till något som jag kan visa, jag kanske gick lite långt men själv tycker jag den blev rätt bra. Inte en traditionell bild av en ros utan en tolkning på mitt sätt.

//Anders

 

3 tankar om “Sunday morning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: