Fotografiska

5 bilder på en sticka inlämnade på museet så får vi se om jag kommer med på höstsalongen. Såg inbjudan alldeles försent så de blev en snabb inventering i bildbanken med blandat resultat. 11 foton från början men de kändes för spretigt så de slutade med 5 i samma tema, 4 röda o 1 vit. Ett par finns på bloggen redan i några är nya för dagen!
//Anders

6 tankar om “Fotografiska

    • Hej. Såg idag, Fotografiska har tydligen börjat med att alla som fotograferar ska få möjlighet att delta i höstsalongen, inte bara proffs/yrkesfotografer. Tyvärr så var de sista inlämning söndag 9/3. Hade jag läst nyhetsmejlet tidigare hade jag gjort reklam för möjligheten på bloggen, nu hann jag precis lämna mina 5 bilder i kassan på fotografiska innan jag åkte iväg en vecka på jobb. Vi får börja att välja, ordna, spara bilder till nästa år och framförallt läsa nyhetsmejlen från dom i tid.
      //Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: