Drops!

_MG_3846 Drops

Som en del av er säkert läste här på bloggen så skickade jag in 5 bilder till Fotografiska för att eventuellt ha tur och bli utvald till höstsalongen. 4 röda och en vit som jag skrev, de här är en av dom bilderna. Nu läste jag nyhetsmejlet alldeles för sent så de var helt och hållet mitt get fel att de blev lite stressigt att få i hop några bilder. De var rätt spretigt med bilder på blommor och landskap i mitt första urval så de blev lite hastigt en förenklad serie med rosor i lite olika stadier av förfall. Så från den här nyutslagna till vad jag tänkt mig som bilden i centrum.

Nu blev jag inte, och jag är inte förvånad, en av dom utvalda. Om jag har förstått de hela rätt så skulle dom hört av sig i slutet på veckan och de gjorde dom aldrig. Och som jag skrev jag är inte förvånad för den här idén hade jag behövt jag sälja in för att den skulle fungera. Tittar man bara på bilderna så är de bara 2 vackra, 2 skadade och en bortslängd ros med en fimp framför men som helhet på en vägg är jag säker på att de skulle fungera. Jo nu har jag lite konstig smak och snett bildspråk, ta bara de här med nedtonad, uttunnad bakgrund jag tycker om. Dom flesta ser nog bara ett huvudsakligen blaskigt foto med raka motsatsen till den färgprakt som är modernt just nu. Men att bli refuserad är också en framgång, jag hann få in bilder till tävlingen/uttagningen eller vad man nu kallar de och de blir säkert fler tillfällen.

//Anders

3 tankar om “Drops!

  1. Jag kollade just nu vad som står på deras sida.
    ”Den 13-14 mars väljer Juryn ut de fotografer som kommer att delta i Höstsalongen. När sammanställningen och katalogiseringen är klar den 18 april underrättar vi samtliga som har skickat in bidrag. Du får då veta om du har kommit med samt vilka bilder vi har valt.
    Vi meddelar alla som har skickat in bidrag om de har kommit med eller inte den 18 april.
    Bra att veta. Så hoppet är inte helt ute än. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: