Efter stormen.

_MG_9917 Efter stormen

De var några veckor sedan jag var aktiv på bloggen, jag har helt enkelt haft lite för lite ledig tid ett tag. Inte alltför oväntat så blir de en bild från Gotland som jag lägger upp. Tagen förra veckan genom muren vid D.B.V:s Botaniska trädgård. Solnedgång över Östersjön, jag gick och letade efter någon öppning som såg ut som Gotlandskartan men sån tur hade jag inte. Jag kan bara konstatera att jag älskar ön, kanske lite mera utanför sommar säsongen när de är ett lugnare mera mänskligt tempo.

4 tankar om “Efter stormen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: