Staight to the horizon.

_MG_9895 Straight to the horizon

En liten enkel solnedgångsbild. Har märkt att de har varit långt mellan blogguppdateringarna för mig ett tag, de är inte för att jag tappat intresset, de har bara inte blivit av att sätta mig vid datorn. Ska jag vara ärlig så har de inte blivit så mycket fotograferande heller så jag har inga nya bilder att leka med.

Gotland igen tagen ut över Östersjön från strandpromenaden nedanför Almedalen. Hade varit bra med något i horisonten på linjen/vägen de blev i havet när solen gick ner men färjan som la ut gick till Oskarshamn så den försvann åt fel håll och dom enstaka fåglarna var inte samarbetsvilliga och flög förbi på rätt ställe tyvärr.

//Anders

5 tankar om “Staight to the horizon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: