Lonely.

_MG_9600 Lonely

Nu var de väldigt länge sedan jag publicerade något här på bloggen och de beror inte på att något tråkigt eller för den delen något roligt har hänt utan helt enkelt på att jag inte har haft tiden att sätta mig vid datorn. Jag har inte ens haft kameran framme och fotograferat utan bara befunnit mig på väg mellan olika platser för att arbeta. Så tråkigt nog trots att jag rest mycket och varit på olika platser så har tiden och möjligheten att fotografera inte funnits.

Så idag på min lediga dag fick jag leta reda på en gammal bild från Gotland julen 2013 och redigera för att inte glömma handgreppen i Lightroom och Photoshop helt. Ett ensamt träd i dimman på Fårö. Svartvitt och lite överexponerat passade mig och bilden idag. Försökte få kontrast och fokus just på de ensamma trädet.

//Anders

En tanke på “Lonely.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: