Inspiration!

De har varit dåligt med inlägg senaste tiden, har helt enkelt inte fått med kameran ut. Sen är de så också att jag helt enkelt vill göra något mer med en del av mina bilder, skriva ut dom alltså. 

Bilder på en skärm i all ära men för mig är de inte samma sak som ett foto i glas o ram. Visst kan jag betala någon för att trycka mina bilder men jag vill nog kunna påverka resultatet själv. 

Så nu är jag på jakt efter en fotoskrivare, jo jag vet att både bläck och papper kostar så de blir inga billiga kort och jag tror inte jag kommer att sälja några bilder men. De här är mest något jag känner att jag vill göra. 

Nu har jag insett att en riktig storformatsskrivare inte ryms i min budget men då får de räcka med A3 så länge. 

//Anders

13 tankar om “Inspiration!

  1. Prata med nån cafè eller bibliotek om de vill ställa ut bilderna. ( ja ägarna så klart)
    Öppna en webbshop och sälj dem. Men i slutändan blir kanske ohanterlig all pappersbilder som du skriver ut.

  2. Kan rekommendera att beställa foton via nätet på Crimson. De är både duktiga proffsiga och har bra priser. Min fotolärare använder sig själv av dem trots att han är proffsfotograf. Säger att det inte lönar sig att trycka ut själv. Jag har tryckt ut i massor av olika storlekar som jag själv har samt även gett bort en hel serie i olika stora storlekar till ena dotterns sambo som ville ha dem som tavlor på väggen. En av mina döttrar har fått en i canvas som hon har som tavla på sin vägg. http://www.crimson.se Man kan fixa sin bild själv i något fotoprogram , Jag har elements 11 . När man beställer klickar man i rör inte min bild samt storlek. Då blir den exakt som man vill ha den.

  3. Har funderat lite på dom också faktiskt och kan nog säkert komma att beställa en del bilder på andra material men.
    Jag vill nog prova och lära mig skriva ut själv, de ser inte ut som prisskillnaden blir så stor om man börjar välja lite andra papper än standard. Nu säger jag inte att jag är konstnär på något vis men på något sätt så känns de som att jag vill hålla i hela kedjan från start till mål.
    Och att lära sig något nytt kan aldrig vara fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: