Paus

_mg_3960-stilla

Tyvärr är de lite så här med mitt fotograferande nu, de händer inte mycket.

Kan som alla skylla på att de helt enkelt inte hinns med, de har varit väldigt intensivt ett tag nu, kameran har varit med men varken ork eller tid har funnits. Dåliga ursäkter jag vet men de har helt enkelt blivit en paus från fotograferandet.

Jag tittar fortfarande på dom vackra bilder ni andra lägger upp här på WordPress men tyvärr är de samma sak där, jag har varken kommenterat eller gillat bilder på ett tag, de är så mycket annat som måste göras samtidigt på kort tid när de är så mycket resande och bara korta uppehåll hemma mellan varven så att koppla av har varit de som prioriteras.

//Anders

5 tankar om “Paus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: