Höst.

_N0A0831 Höstblomma

Ja de kanske inte riktigt är höst än men de börjar bli både svalare och högre/klarare luft så den är inte långt borta.

Ett motiv på bra avstånd hemifrån, den växer i rabatten precis utanför porten så jag var bekväm och lat idag. Har gått och sneglat på dom här ända sedan i våras men dom växer som sagt på alldeles för bekvämt avstånd så de har aldrig blivit av att plocka fram kameran förrns idag. Och de är egentligen nu jag tycker att dom börjar bli som vackrast så här i slutet på säsongen så de passade bra idag.

//Anders

7 tankar om “Höst.

    • Tack. Är väldigt dålig på namn på blommor trots att jag försöker, har en massa böcker jag köpt för att lära mig men enklast och bäst har jag märkt är att lägga upp en bild.

  1. Blomman är jättefin och ja visst känns det höst..
    Mörka kvällar, kalla nätter, friskare och klarare luft, börjar se rönnbär överallt och små gula klasar här och där på träden och Svalorna har försvunnit, så visst är hösten på väg in…

    • Tack. De här med klarare friskare luft är verkligen ett hösttecken på samma sätt som de mjukare ljuset och doften av alla växter är ett riktigt vår/sommartecken. Själv föredrar jag de senare personligen trots att hösten är en mer färgsprakande och fotografiskt mer intressant period

      • Håller med dig hösten är verkligen underbar ur fotosynpunkt, men våren känns mysigare vi kliver ut ur mörkret och kylan och vi ser fram emot sol och värme.. Men för min del tycker jag den här sommaren har varit lite väl sval och grå.. Inte mycket regn men lite kylig och solfattig och framför allt väldigt blåsig 😦 bara hoppas på att nästa sommar blir bättre..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: