Höstbild 2

_N0A0913 Löv 2 .jpg

En bild till från promenaden 15/10 och ett höstlöv till i motljus. Har tyvärr inte blivit något fotograferat senaste veckorna då jag som vanligt varit upptagen med annat men, ett steg i rätt riktning är att kameran trots allt varit med.

Har även uppdaterat Lightroom så nu ska jag slippa ta vägen via Adobe DNG converter för att ladda ner bilderna, krångligt när programmen inte har stöd för bilderna från kameran. Och nej, jag är gammaldags så de blev inte en prenumeration som Adobe tycker och vill att man ska ha den här gången heller så de är inte den senaste versionen utan 6:an jag köpt.

De finns säkert en massa fördelar med att prenumerera men de passar inte mig, jag redigerar på 1 dator, jag har bilderna på mina egna hårddiskar och har inte sett eller känt något behov av att kunna komma åt dom varifrån som helst så konservativ som jag är föredrar jag att äga mina program och licenser utan att betala en månadsavgift för att de ska fungera.

//Anders

En tanke på “Höstbild 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: