Om

En glad amatör/hobby fotograf som inte har ambitionen att göra fotograferandet till yrke! Jag har däremot ambitionen att utvecklas i redigerings och fotograferingskunskap! Boende i Stockholms län med de både positiva och negativa de innebär! Till de positiva hör närheten och enkelheten att ta sig runt och hitta storstadsmotiv, har insett att jag gillar broar, underifrån, har massor med bilder på såna. Det negativa då, jag trivs alldeles utmärkt mitt i skogen långt från allt, staden har sin charm men jag är nog mer en skogsmulle trots allt! Tänkte använda den här sidan för lite funderingar om de mesta men de blir nog mycket foto men även en del annat jag funderar eller retar mig på! Ska avsluta med att förklara varför jag inte vill göra min hobby till yrke, helt enkelt för att de enklaste sättet att döda en hobby är att göra den till ett tvång, de tar bort glädjen i de hela!

12 tankar om “Om

 1. (förlåt, det är inte på svenska 🙂 )
  Just wanted to let you know I have nominated you for the Beautiful Blogger Award. I hope this will be welcome news for you. Some people choose not to participate, others enjoy the opportunity to visit new-to-you blogs and to be visited by new-to-you bloggers. To read more about the award and accepting this nomination, visit my post at http://globetrottersara.wordpress.com/2012/10/13/speeches/

  • Thank you very much, Sara. Jag är inte så bra på att skriva på engelska och du vill lära dig svenska så jag hoppar över engelskan 😉 Jag tycker de är kul att du lär dig svenska, de är inte de lättaste språket, och de är kul att följa din blogg.
   Tack än en gång.
   Anders

   • Varsågod, Anders. Jag gillar din blogg så mycket! Också… Jag vet inte varför jag gillar svenska. Jag vill skriva/prata svenska oftare. Jag är lite tokigt, tror jag. Tja… Kul-tokigt, inte galen-tokigt 😉

 2. Hej Anders, jag kommer att åka till Stockholm i mars. Det är inte Gotland 😉 men om du vill träffas sa vi kan när jag vill vara i Stockholm.

 3. Underbart trevligt att ”träffa” en fotograf, som enligt min upplevelse, är proffsig. Men det är klart, med makroobjektiv och en MacPro och lämpliga redigeringsprogram, så måste (!) det bli så här sevärt (!). Jag har bläddrat mig långt ner, fnissade åt ditt besök hos AppleStore. Den där upplevelsen har jag delat med dig – visserligen i andra dator-elektronik-affärer. Mitt problem är att jag är en nästan 80 år gammal gubbe. De som jobbar i affären får alltid något ”nedsättande” i sin blick och kommer med korkade frågor också – ibland får jag (för att minska min egen irritation) påpeka att jag hållit på med datorer sedan 1982 (även byggt om och ”pulat” inuti datorerna). Då brukar de bli litet mera ”respektfulla”, som var min avsikt och förhoppning. Åter till dina foton – de är så – vad skall jag kalla det – så fantastiskt vackra – jag ids inte alltid läsa texten – bara njuter. Min blogg, där är fotona bara som en komplettering av det jag berättar – för att åskådliggöra – det innebär att jag inte lägger ned någon speciell energi på fotona. Det får räcka med iPhoto, hahahaha.
  Ha en trevlig helg och tack för dina besök i min blogg!

 4. Hej! Eftersom du inte har någon gästbok eller något sådant för att skriva en allmän kommentar, så skriver jag här:
  Mitt senaste inlägg i Macilane om VLC-Streamer har jag tagit bort. Felet berodde inte på uppdateringen av IOS till 6.1
  Om du vill veta verkliga felorsaken, hör av dig. Vänligen
  Ante Sewerin
  PS. Tusen tack för din ”Gilla”-markering!

 5. I did not understand any of these written words, cause I do not speak this language, but I understand all your pictures and I found lots of parallels. I like the style and the motives.

 6. Fina bilder från Kovik!
  En detalj bara: Strandkapellet är alltid öppet (”24/7”). Stocken utanför porten är till för att hålla de betande kvigorna ute, inte besökare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: